Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 moeten alle bedrijven in Nederland voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit is een door de EU opgedragen verordening over privacy en databescherming. Veel organisaties onderschatten de tijd die er nodig is om alle procedures en technische aspecten aan te passen. Daarom hebben we bij KMC Solutions een whitepaper AVG gemaakt zodat u zich met een aantal stappen goed voor kan bereiden.

Wat is AVG precies?

De AVG of binnen Europa ook vaak de General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd versterkt de rechten van degene van wie data verwerkt wordt. Iedere Europese lidstaat is vanaf 25 mei 2018 verplicht om te werken met deze nieuwe privacywetgeving. De Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) komt hiermee te vervallen. Ten opzichte van de WBP en de Meldplicht Datalekken stijgen de boetes significant.

KMC is uw AVG specialist

De informatiebeveiligingsdiensten van KMC Solutions zijn erop gericht om u volledige ondersteuning te bieden ten aanzien van uw data protectie en de compliancy van uw organisatie. In dit kader begeleidt KMC Solutions u om te voldoen aan de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming door middel van de volgende AVG diensten: Awareness, Theoretische Security testing, Privacy Impact Assessment en Compliancy. Een uitgebreide beschrijving van deze diensten leest u in de whitepaper.

Download onze whitepaper via het formulier op deze pagina. Of neem direct contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Download Whitepaper AVG

    Soort aanvraag*
    ZakelijkPrivé

    Graag ontvang ik de whitepaper

    We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?
    Ja, ik wil graag digitale communicatie van KMC Solutions ontvangen.