Corkstraat 46, 3047 AC Rotterdam

Beheer en monitoring

Accurate monitoring is goed voor de continuïteit van de bedrijfsvoering doordat je preventief beheert. Preventief beheer leidt tot het vroegtijdig signaleren van problemen en/of knelpunten die daardoor sneller kunnen worden aangepakt.

Download de whitepaperLees meer

Door het goed draaiend houden van je kantoorautomatisering uit handen geven, houd je meer tijd over voor andere zaken en kun je je meer concentreren op je eigen business.

Monitoring is een dienst waarbij de beheerders van KMC Solutions jouw ICT omgeving proactief in de gaten houden. Dit wordt ook wel voorspellend beheer genoemd.

Door het monitoren kunnen onregelmatigheden in de infrastructuur vroegtijdig door ons worden getraceerd zodat incidenten voorkomen kunnen worden.

Hierbij wordt de focus gelegd op het in kaart brengen van capaciteit-, performance- en beschikbaarheidsproblemen. Het doel hiervan is patronen (trends) op te sporen die mogelijk leiden tot incidenten (uitval) en te komen tot verbetering.

Download whitepaper

Download hier onze beschikbare whitepapers.

    Soort aanvraag*
    ZakelijkPrivé

    Graag ontvang ik de whitepaper

    We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?
    Ja, ik wil graag digitale communicatie van KMC Solutions ontvangen.