• Voor iedere IT vraag is er een antwoord

    Alle diensten van KMC Solutions zijn afgestemd op ervaring en de vragen vanuit de markt. Gecertificeerde engineers werken 24×7 om te zorgen dat ze u van dienst zijn.

Specialistische dienstverlening in ICT

Advies & ontwerp

Een veilige en betrouwbare ict-omgeving begint met een goed advies en ontwerp. KMC Solutions besteedt bij haar opdrachten veel aandacht aan dit voortraject. Iedere organisatie is uniek en heeft dus eigen werkmethoden, kritische prestatiefactoren en infrastructuur.

Implementatie

Bij een goed implementatieproces komt heel wat kijken. Samenwerking en goede communicatie tussen onze specialisten en de gebruikers en ict-professionals bij onze klant staan wat ons betreft centraal in de aanpak.

Installatie & Migratie

Installatie en migratie is vaak onderdeel van grotere implementatie- trajecten. Wij bieden deze dienst echter ook afzonderlijk aan, bijvoorbeeld voor het installeren van nieuwe softwareversies of het migreren van mailomgevingen.

Support & Beheer

Een prettige en betrouwbare ict-omgeving kan niet zonder support en beheer. Gebruikers hebben vragen of problemen die snel moeten worden opgelost. Bovendien kunnen vele problemen vaak voorkomen worden door preventief onderhoud.

Hard- en Software

Voor klanten die een project liever in één hand houden, kunnen wij ook de benodigde hard- en software leveren. Hierdoor weet u zeker dat deze hard- en software goed aansluit bij de eisen en wensen van het project.

Projectmanagement

Het projectmanagement maakt meestal onderdeel uit van een groter traject. Desalniettemin bieden wij klanten deze dienst ook afzonderlijk aan. Een onafhankelijk projectmanager of klankbord kan prettig zijn.