Vlaardingweg 62, 3044 CK Rotterdam

BIM in de cloud

KMC Solutions brengt uw Revit BIM naar de cloud zodat uw hele bedrijf en al uw partners altijd vanaf elk device kunnen inloggen en samenwerken.

Lees meer

Autodesk revit BIM in de Cloud

Het werken volgens BIM (Building Information Modeling) is tegenwoordig een vereiste in de AEC branche. Maar helaas zijn er toch wat pijnpunten vanuit de gebruikers. Waarom moet iedereen bijvoorbeeld zelf BIM software hebben geïnstalleerd op zijn pc en kan er niet Real Time vanaf elk device ingelogd worden op Autodesk Revit BIM? Je wil bijvoorbeeld als Architect en installateur samen Real Time aan hetzelfde model werken vanaf beide een andere plek. Hierdoor zorg je ervoor dat je altijd en overal kan werken vanaf elk device in hetzelfde model.

Revit BIM cloud

KMC Solutions heeft de oplossing hiervoor, wij brengen uw Revit BIM naar de cloud zodat uw hele bedrijf en al uw partners altijd vanaf elk device kunnen inloggen en samenwerken. Uw Revit BIM real time, any place, any time beschikbaar. Daarnaast heeft u minder beheer- en onderhoudskosten en is uw systeem beter te beveiligen en gebruikers beter te monitoren.

KMC is uw Revit BIM Cloud specialist

KMC Solutions is specialist in het naar de cloud brengen van Revit BIM. Door samen te werken aan de ontwikkeling van BIM naar de cloud met bedrijven zoals Groosman, hebben we gezien dat we de vraag voor architecten, ingenieurs, installateurs en aannemers ook echt beantwoorden. KMC neemt de gebruiker altijd als uitgangspunt om zodoende een BIM applicatie zo optimaal mogelijk te implementeren en de beste service te verlenen.

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over hoe het is om Revit BIM in de cloud te gebruiken? Neem dan contact met ons op, of laat uw gegevens achter en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

    Soort aanvraag*
    ZakelijkPrivé

    Graag ontvang ik de whitepaper

    We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?
    Ja, ik wil graag digitale communicatie van KMC Solutions ontvangen.