Corkstraat 46, 3047 AC Rotterdam

Helpdesk

Veel bedrijven beschikken over een eigen helpdesk, Is het een idee om de algemene helpdesk functie aan een bedrijf uit te besteden?

Vrijblijvende afspraakLees meer

Veel bedrijven beschikken over een eigen helpdesk, is het een idee om de algemene helpdesk functie aan een bedrijf uit te besteden? Ook met het vele thuiswerken kan dat een uitkomst zijn.

Wie ervaart niet de irritatie als er iets niet werkt met je laptop of programma zodat je niet je werk kan uitvoeren.

Het is dan fijn als je kan bellen of mailen naar een bedrijf die je gaat helpen een oplossing te zoeken.

  • Zou het niet mooi zijn als uw problemen direct worden opgelost? Uw pc zonder problemen werkt en u zich kunt concentreren op uw corebusiness.
  • Wil je je IT helpdesk uitbesteden aan een professioneel bedrijf tussen 8.00 en 17.30 uur tijdens kantoordagen, neem contact met ons op.
  • Maak je je zorgen als je helpdesk-medewerkers op vakantie gaan of ziek zijn, besteedt dan je helpdesk tijdelijk uit.
  • Voorkom dat er onderbrekingen zijn, wij monitoren je kantoorautomatisering 24 uur per dag.

Hoe werken wij?

Inventarisatie

Om een indruk te krijgen hoe je omgeving er uit ziet maken wij een afspraak per telefoon of op locatie en nemen vragen met je door. Daarna maken wij geheel vrijblijvend een offerte.

Opdrachtverlening

Na opdrachtverlening wordt een plan van aanpak gemaakt en afspraken vastgelegd in een overeenkomst en SLA. Beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Evaluatie momenten zijn daar onderdeel van, voldoen aan je verwachting vinden wij belangrijk.

Neem contact op