Vlaardingweg 62, 3044 CK Rotterdam

Missie & Visie

[av_submenu which_menu=” menu=’8′ position=’center’ color=’main_color’ sticky=’aviaTBsticky’ mobile=’disabled’] [av_submenu_item title=’Menu Item 1′ link=” linktarget=’no’ button_style=”] [av_submenu_item title=’Menu Item 2′ link=” linktarget=’no’ button_style=”] [/av_submenu] [av_three_fourth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Missie & Visie’ color=” style=’blockquote modern-quote’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Missie

Wij zijn een professionele dienstverlener op het gebied van ICT en vinden daarbij vakkennis als het contact met mensen heel erg belangrijk. Dat uit zich in betrokkenheid, in partnerschap en in resultaatgerichtheid. Daarnaast geloven wij in de kracht van vrijheid. Voor veel organisaties is de ICT-omgeving één van de meest ondoorzichtige facetten van de bedrijfsvoering. Investeringsbeslissingen zijn daardoor vaak lastig te nemen, transparantie en helderheid zijn daarbij belangrijk. Wij streven ernaar bedrijven een gedegen onafhankelijk advies te geven, de beste te zijn in ons vakgebied en in onze manier van werken om zo goede partnerships met onze klanten te vormen. Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij belangrijk.

Visie

In de zeer snel veranderende markten zien wij dat bedrijven steeds meer geheel of gedeeltelijk in de Cloud gaan werken, migreren naar Datacenters. Hierbij hebben kostenbesparing, gebruiksgemak, bescherming en beveiliging van gegevens prioriteit. KMC Solutions heeft zich tot doel gesteld om daarbij de optimale oplossing voor een klant te zoeken en in te vullen. Ontzorgen kan daarbij een zeer belangrijke rol spelen.

Hoe kijken wij naar ons vakgebied?

Wat wij om ons heen zien:
  • ICT is erg complex geworden. Er worden veel ondoorzichtige aanbiedingen gedaan en vervolgens wordt u verrast met meerwerk, ‘vendor lock-in’-contracten of onnodig complexe oplossingen, waardoor de kosten oplopen en u met handen en voeten gebonden bent.
  • Te vaak wordt uitgegaan van de beschikbare oplossing en niet van de werkwijze en cultuur van de organisatie. Medewerkers moeten zich daardoor aanpassen aan de systemen in plaats van andersom.
Wat wij graag zouden zien:
   • U moet uw eigen afweging kunnen maken. Daarvoor heeft u informatie nodig. Een eerlijk advies is dus essentieel. U moet uw vrijheid en onafhankelijkheid kunnen behouden. Duidelijke offertes, overdracht van kennis en standaardisatie waar mogelijk, vormen de basis voor een geslaagd project.
   • ICT draait om mensen, om gebruikers en dient in samenwerking met u tot stand te komen. Medewerkers van steeds meer organisaties kunnen hun werk zorgeloos doen op het door hen gewenste tijdstip, plaats en apparatuur.

Wat beloven wij onze klanten?

Wij zorgen ervoor dat de infrastructuur die we inrichten efficiënt en overzichtelijk is. Wij zijn transparant over wat we doen, hoe we dat doen en wat het kost. Wij delen onze kennis, zodat u het beheer zelf kunt doen indien gewenst en uw vrijheid kunt behouden.

Waarin willen wij het allerbeste zijn?

Wij willen op twee fronten de beste zijn: in ons vakgebied, veel ICT kennis en in onze manier van werken (samen, korte lijnen, hoge betrokkenheid en inlevingsvermogen).

Hoe willen wij werken?

Wij werken vanuit de volgende kernwaarden: vrij, eerlijk, ondernemend, gepassioneerd, plezierig en we doen wat we zeggen. [/av_textblock] [/av_three_fourth][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Direct Contact

  We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?
  Ja, ik wil graag digitale communicatie van KMC Solutions ontvangen.

  [/av_textblock] [/av_one_fourth]