Haal het meeste uit DRaaS met Veeam

Plaats uw back-ups en replica’s van VM’s (Virtuele Machines) offsite zonder de kosten en complexiteit die de bouw en het beheer van een offsite infrastructuur met zich meebrengen. Gebruikt u Veeam Backup en Replication dan biedt dit een volledig geïntegreerde, snelle en veilige manier om back-ups te maken, te repliceren naar de cloud en deze vanuit de cloud terug te zetten.

Disaster Recovery as a Service (DRaaS)

KMC Solutions biedt Veeam Cloud Connect aan als een service en via Veaam Backup and replication versie 9 wordt uw VM-back-ups of replicataken naar de cloud verstuurd: Cloud-based disaster recovery en offsite back-up was nog nooit zo eenvoudig.

DRaaS als onderdeel van een uitgebreide beschikbaarheidsstrategie

Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) wordt normaal gesproken geïmplementeerd in aanvulling op, of los van, een totale beschikbaarheidsstrategie. Hierdoor wordt de aandacht van IT afgeleid van de huidige inspanningen en datacenterinvesteringen en wordt het beheer complexer zodat u niet altijd zeker weet of u alles kunt herstellen als er echt iets misgaat.
Dankzij KMC Solutions Veeam Cloud Connect oplossing wordt DRaaS een onderdeel van de totale beschikbaarheidsstrategie, waardoor de virtualisatie- en opslaginvesteringen in uw datacenter optimaal worden benut en worden uitgebreid via de hybride cloud. Betaalbare en efficiënte image-based VM-replicatie biedt echte cloud-based disaster recovery voor ALLE applicaties (RTPO’s < 15 minuten). KMC Solutions is de provider die het beste aan uw behoeften tegemoet komt!

Snelle en betrouwbare cloud-based disaster recovery

Haal het meeste uit DRaaS met Veeam Cloud Connect VM-replicatie, dat volledig geïntegreerde, snelle en veilige cloud-based DR (Disaster Recovery) via een DRaaS-provider biedt.
Geavanceerde image-based VM-replicatie via Veeam Cloud Connect is eenvoudig in te stellen en gemakkelijk te gebruiken via een serviceprovider. Het bestaat uit:

  • Een cloudhost voor Disaster Recovery met CPU-, RAM-, opslag- en netwerkresource toewijzing van een DRaaS-provider
  • Volledige site failover naar een externe DR-locatie vanaf elke locatie met slechts enkele klikken via een veilige webportal, en gedeeltelijke site failover om onmiddellijk over te schakelen naar alleen geselecteerde VM-replica’s
  • Volledige en gedeeltelijke failback om de normale bedrijfsactiviteiten weer te kunnen uitvoeren
  • Ingebouwde netwerkuitbreidingsapplicaties om de netwerkcomplexiteit te verminderen en de communicatie in stand te houden met en tussen actieve VM’s, ongeacht hun fysieke locatie
  • 1-click failover-orkestratie voor snelle uitvoering en site failovertests voor failoversimulatie, zonder de productieworkloads te verstoren
  • ‘Single port’-connectiviteit via een veilige en betrouwbare TLS/SSL-verbinding (Transport Layer Security/Secure Sockets Layer) met een serviceprovider met encryptie van netwerkverkeer
  • Meerdere verkeersreducerende technologieën, zoals ingebouwde WAN-acceleratie, BitLocker™ en Replica Seeding

Meer weten over onze Disaster Recovery service en oplossingen?

Wilt u meer weten over DRaaS, Veeam Cloud Connect of Veaam Backup en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons, wij helpen u graag verder.