8MAN

KMC Solutions verkoopt oplossingen van 8MAN met betrekking tot Dynamic Access Rights Management.
De interne data beveiliging is momenteel nog steeds de zwakste schakel en wordt vaak niet als hoogste prioriteit aangegeven. Tel daarbij op dat per 1 januari 2016 de nieuwe wet “European Data Protection Regulation”, de Wet Datalekken, van kracht is die regelt dat organisaties zorgvuldig met persoonsgegevens omgaan en je begrijpt dat het managen van interne toegangs rechten steeds belangrijker wordt.

8MAN stelt bedrijven in staat om duidelijkheid te verkrijgen in de situatie van de toegangsrechten binnen de organisatie, veel Access Right Management oplossingen zijn zeer technisch georiënteerd, maar bij het toewijzen van rechten is het uiterst belangrijk om de juiste input van de juiste personen hiervoor te verkrijgen. KMC Solutions heeft specifiek voor deze oplossing gekozen om middels Dynamic Access Rights Management toegang tot rechten binnen organisaties te verduidelijken.

8MAN geeft een compleet, transparant en visueel overzicht van rechten en permissies op File Servers, Exchange, Active Directory, VMware vSphere en SharePoint omgevingen.

Direct Contact

We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?
Ja, ik wil graag digitale communicatie van KMC Solutions ontvangen.