Airwatch

Mobile Device Management oplossingen

KMC Solutions is als een behoorlijke tijd succesvol actief op het gebied van Mobile Device Management en daarbij gebruiken wij voornamelijk VMware Airwatch. Naast AirWatch bieden wij ook oplossingen van Notify en Microfocus.

AirWatch staat al jaren bovenaan in Gartner met haar Mobile Device Management oplossingen.
Voor het zesde achtereenvolgende jaar wordt VMware AirWatch een leider in het Magic Quadrant van Gartner genoemd met haar oplossingen op het gebied van Enterprise Mobility Management (EMM). Enterprise Mobility is een snelgroeiend tactisch management product, voor het strategisch beheren en uitrollen van apps en diensten naar elke endpoint. De endpoint kan een mobiele telefoon of bijvoorbeeld een ipad of ander device zijn. AirWatch staat voor:

Mobiliteitsbeheer

Ondersteunt elk eindpunt en elke gebruiker vanaf een enkele beheerdersconsole.

Mobiele productiviteit

Zorgt ervoor dat werknemers altijd, overal en op elk toestel verbonden zijn en kunnen werken.

Zakelijke netwerkbeveiliging

Beveiliging in elke laag voor volledige bescherming van uw zakelijke gegevens.

KMC Solutions is een partner van Vmware Airwatch en kan ondersteunen bij de implementatie van deze oplossing of u die nu op uw eigen server implementeert of het beheer uit handen geeft en het bij ons in het Datacenter in Nederland draait.

Referentie

Direct Contact

    We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?
    Ja, ik wil graag digitale communicatie van KMC Solutions ontvangen.

    Powered by