Citrix XenDesktop & XenApp

Citrix XenDesk Specialist

KMC is een gerenommeerde reseller van Citrix Systems in Nederland en gecertificeerd als Silver Citrix Solution Advisor (CSA) en Citrix Service Provider (CSP). Met jarenlange ervaring op het gebied van online werkplekken / online workspaces, het plaatsen van applicaties in de cloud en vele implementaties van kantoor365 is KMC uw online werkplek expert en Citrix partner bij uitstek.

Citrix Systems online werkplekken

Citrix is een van de meest vooraanstaande partijen op het gebied van het naar de cloud brengen van volledige kantooromgevingen en bedrijfsnetwerken. Met de Citrix XenDesktop en Citrix XenApp kunt u veilige virtuele apps en desktops aanbieden en maakt u secure remote access mogelijk voor medewerkers en verlaagt u tevens de IT-kosten

Citrix Oplossingen voor online desktops

Alleen Citrix biedt een complete oplossing voor virtuele apps en desktops waarmee u al uw behoeften kunt invullen met één eenvoudig te implementeren platform. Geef medewerkers de vrijheid om vanaf elke locatie op ieder moment te werken terwijl u de IT-kosten terugdringt. U kunt Windows-, Linux-, web- en SaaS-applicaties of volwaardige virtuele desktops aanbieden aan medewerkers met elk device en op elke locatie. De oplossingen die Citrix daarvoor biedt zijn:

 • Citrix XenDesktop
 • Citrix XenApp
 • KMC is de ideale partner op het gebied van online werkplekken en het naar de cloud brengen van volledige kantooromgevingen. Door het jarenlange partnerschap met Citrix heeft KMC Solutions ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe gevirtualiseerde kantooromgevingen.

  Meer informatie over Citrix XenApp en XenDesktop

  Zoekt u meer informatie over de implementatie, migratie of prijzen van Citrix gevirtualiseerde desktop en gevirtualiseerde app oplossingen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

  Referenties

  Direct Contact

   We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?
   Ja, ik wil graag digitale communicatie van KMC Solutions ontvangen.

   Powered by