HP Enterprise

KMC Solutions is HPE Business Partner en een ervaren reseller van HP Enterprise producten en oplossingen. Als HPE Business Partner heeft KMC Solutions de status van Networking specialist voor Rijnmond en Randstad. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u altijd ondersteund wordt met de beste service, support, implementaties en migratie op HPE producten en oplossingen binnen uw organisatie.

Gegarandeerd de beste service

Wanneer u op zoek bent naar de beste service van een Partner waar u op kunt vertrouwen dan zit u bij KMC Solutions en HPE goed. Onze klanten kennen ons als de HPE reseller met de beste service waar u op kunt vertrouwen, ook als het er echt toe doet.

HPE oplossingen

KMC Solutions levert een breed scala aan oplossingen van HP Enterprise voor uw bedrijf, dit allemaal met het beste advies en de beste service waar wij graag de tijd voor nemen. Wij hebben altijd een oplossing die aansluit bij uw vraag door een van onze volgende HPE oplossingen:

HP Enterprise servicing

Bij KMC Solutions staat service voor ons op nr.1, want u moet kunnen vertrouwen op uw systemen en dus ook uw HP Enterprise partner die daar bij hoort. Wij zijn samen met u er voor om de beste oplossing te vinden waar uw bedrijf op kan bouwen met de service die u daarbij vind horen.

KMC Solutions

Al jaren is KMC solutions de partner voor uw HP Enterprise oplossingen waar u op kunt vertrouwen. Bij ons is service altijd nummer 1, want wij vinden dat u op ons moet kunnen bouwen en dus vertrouwen. Met onze expertise in de zorg in omgeving Rijnmond, zijn wij bij uitstek uw partner voor al uw HP Enterprise oplossingen in de zorg. Wij zijn uw partner vanaf het begin van het ontwerp naar de implementatie, migratie, uitrol en onderhoud tot zelfs de kleinste support vraag aan toe zullen wij uw HP Enterprise Business Partner zijn die u kunt vertrouwen.

Meer informatie over KMC Solutions en HP Enterprise oplossingen

KMC Solutions is uw ideale partner voor HPE oplossingen in de zorg, bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vul dan het contactformulier in, en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden met u door te spreken en een afspraak te maken.

Referentie

Direct Contact

    We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?
    Ja, ik wil graag digitale communicatie van KMC Solutions ontvangen.

    Powered by