Microsoft

Microsoft Triple gecertificeerde Partner in Nederland

KMC is een gerenommeerde reseller van Microsoft in Nederland en gecertificeerd als Silver Hosting Partner, Silver Midmarket Solution Provider en Silver Datacenter Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van online kantooromgevingen op basis van Microsoft, het plaatsen van applicaties in de cloud en vele implementaties van Office365 en Kantoor365 is KMC uw online werkplek expert en Microsoft partner bij uitstek.

Microsoft Office 365 voor bedrijven

Met Office 365 voor bedrijven zorg je ervoor dat iedereen binnen je organisatie altijd en overal toegang heeft tot de Microsoft Office applicaties. Of je nu online of offline werkt, vanaf je computer, tablet of telefoon: Office 365 werkt altijd. Iedere organisatie behoudt zelf de controle over gegevensbeveiliging en compliance, terwijl het toch gebruik kan maken van verfijnde besturingselementen voor gebruikers en ingebouwde functies voor privacy en transparantie.

Uw kantoor in de cloud met Microsoft Azure

Microsoft Azure is een open, flexibel en eersteklas platform voor cloudcomputing. Met Microsoft Azure realiseert KMC dat de applicaties die voorheen on-premise nu in de cloud kunnen draaien en uw medewerkers overal en altijd bij ieder bestand van uw organisatie kunnen. Onderstaande oplossingen biedt KMC in samenwerking met de cloud oplossingen van Microsoft:

  • Microsoft Azure Hosting
  • Microsoft Office365
  • Microsoft Exchange
  • Kantoor365

KMC is de ideale partner op het gebied van het naar de cloud brengen van volledige kantooromgevingen. Door het jarenlange partnerschap met Microsoft heeft KMC Solutions ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe gevirtualiseerde kantooromgevingen en het implementeren van Office 365 voor uw organisatie.

Meer informatie over Microsoft Office365 en Microsoft Azure

Zoekt u meer informatie over de implementatie, migratie of prijzen van cloud oplossingen op basis van Microsoft Office365 en/of Microsoft Azure? Vul dan het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Referenties

 

Direct Contact

    We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?
    Ja, ik wil graag digitale communicatie van KMC Solutions ontvangen.

    Powered by