Novell

KMC Solutions is Novell Partner

Novell is een van de wereldwijde leiders op het gebied van software. Het bedrijf zorgt er met zijn oplossingen voor dat uw medewerkers productiever te werk kunnen gaan. Daarnaast maakt het werkomgevingen veiliger en beheersbaarder. De Novell oplossingen zijn met name toegespitst op collaboration-, endpoint management- en netwerktechnologieën met als doel de productiviteit van de eindgebruiker te vergroten.

KMC Solutions is Novell partner en kan u helpen bij advies, implementatie en beheer van Novell producten en oplossingen. Daarnaast maakt KMC Solutions gebruik van Novell-producten bij de realisatie van totaaloplossingen.

Novell & Micro Focus

Sinds 2014 is Novell onderdeel van Micro Focus. Dit heeft geen directe invloed gehad op het productassortiment van Novel. Producten als Open Workgroup Suite, GroupWise en ZENworks zijn nog altijd beschikbaar. Als Novell partner en Novell specialist is KMC Solutions prima in staat u te voorzien in deze producten en ondersteunen wij u bij de implementatie en het beheer.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de Novell producten en oplossingen die KMC Solutions u kan leveren of kunnen wij u met andere Novell gerelateerde zaken van dienst zijn? Neem contact op.

Referenties

 

Direct Contact

    We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?
    Ja, ik wil graag digitale communicatie van KMC Solutions ontvangen.

    Powered by