Sophos

KMC Solutions is partner van Sophos Security Oplossingen.

Sophos is een zeer bekende partij met betrekking tot security oplossingen. KMC Solutions heeft al veel ervaring met Sophos Security Oplossingen. KMC Solutions heeft voornamelijk ervaring met FireWall oplossingen zoals de Sophos UTM. De Sophos UTM en de XG (Next Generation) zijn FireWalls die ingezet worden om uw netwerk te beschermen.

Sophos FireWall Specialist

Sophos is een gerenommeerde partij op het gebied van security zowel op FireWall gebied als op het gebied van endpoint security. De FireWalls kunnen scannen op virussen en malware. Met sandstorm kan ook ransomware gedetecteerd worden.

Sophos XG Firewall is de laatste versie van de Sophos firewall en een innovatieve oplossing om uw netwerk te beveiligen. Niet alleen innovatief op de manier van beheer maar ook met rapportage en samenwerken met andere componenten binnen het netwerk zoals Sophos Central Endpoint Advanced. De firewall kent de status van het endpoint maar de endpoint ook van die van de firewall. Sophos noemt dit Sophos Security Heartbeat, een innovatieve oplossing om uw netwerk te beveiligen.

Sophos Intercept X

Sophos Intercept X is een aanvulling op iedere virusscanner en beschermt documenten, foto’s en andere data tegen tegen crypto-ransomware.Sophos Intercept X werkt met uw huidige Antivirus Programma samen of met Sophos Central.

Sophos Endpoint Protection of anti-virus op de werkplek

De volgende generatie antivirus software van Sophos bied snelle en effectieve bescherming tegen de laatste virussen en andere malware. Ze zijn eenvoudig en centraal te beheren zodat u uw computers en servers kunt gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor een virus. Naast uitstekende antivirus detectie beschikken de endpoint agents van over diverse middelen ter bescherming. Zo kan worden gedetecteerd dat er schadelijk netwerk verkeer is door de oplossing “Malicious Traffic Detection” en bezit de software mogelijkheden om de kwaadaardige software van het systeem te verwijderen. KMC Solutions kan zich goed vinden in de filosofie van Sophos, en daarom al een jarenlange trouwe partner van Sophos.

Uw netwerk beschermen is zeer belangrijk omdat u vroeg of laat ook te maken krijgt met een virus, ransomware, of hacking van uw netwerk dat is bijna niet te voorkomen. Bijna elk bedrijf of organisatie krijgt daarmee te maken. Zeer belangrijk is het daarbij dat u alle mogelijke stappen heeft ondernomen om de besmetting te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Oplossingen van Sophos kunnen u daarbij goed helpen. En KMC Solutions is daarbij de ideale partner om deze te implementeren.

Referentie

Direct Contact

    We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?
    Ja, ik wil graag digitale communicatie van KMC Solutions ontvangen.