VMWare

VMware Partner Enterprise Solution Provider

KMC Solutions is een gerenommeerde reseller en solutions partner in Nederland, een VMware Partner Enterprise Solution Provider. KMC Solutions heeft jarenlange ervaring met oplossingen van VMware voor virtualisatie en Mobile Device Management.

KMC Solutions werkt dagelijks met oplossingen van VMware op virtualisatie gebied voornamelijk server oplossingen, vCenter, maar ook met mobile device management Airwatch.

VMware virtualisatie oplossingen

Voor de virtualisatie van servers gebruikt KMC Solutions VMware oplossingen dit kan in haar eigen datacenter of in het datacenter van haar klanten. VMware is specialist op het gebied van server virtualization.

Virtualisatie van server omgevingen

Bijna iedere omgeving werkt tegenwoordig met VMware servers, Vmware is leading op dit gebied.
Het werken met virtual servers is prettig vanwege onderhoud en continuïteit. U kunt workload van de ene naar de andere server verplaatsen en onderhoud aan de andere virtuele servers doen. De downtijd is daardoor minimaal ook in geval van storingen die niet gepland zijn kunt u verder werken op een andere virtuele server.

Referentie

Direct Contact

    We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?
    Ja, ik wil graag digitale communicatie van KMC Solutions ontvangen.

    Powered by