Vlaardingweg 62, 3044 CK Rotterdam

Vulnerability (Pentesten) As a Service

Vulnerability (Pentesten) As  a Service
Een vulnerability test ook wel kwetsbaarheid test genoemd, is een test die binnen een bedrijf op het interne netwerk van het bedrijf plaatsvindt. Niet te verwarren met een pen- of penetratietest die vanaf buitenaf gedaan wordt en vaak ad-hoc plaats vindt. Door regelmatig dit soort testen uit te voeren kan men voorkomen dat er een inbraak op het netwerk plaatsvindt. 100% Garantie is daarvoor helaas nooit te geven. Vulnerability testen kunnen op een bepaald onderdeel van het netwerk gedaan worden bijvoorbeeld de werkstations, de webservers, de Windows server, de applicaties en tenslotte op het totale netwerk. Heel erg belangrijk in deze is dat de uitkomsten van de software scan goed geïnterpreteerd worden, dit is echt een meerwaarde die je krijgt als het goed is uitgevoerd! Dit wordt bij KMC Solutions uitgevoerd door een ethical hacker of een gespecialiseerde consultant die daarvoor de juiste training en ervaring heeft. KMC Solutions biedt Vulnerability testen As a Service aan middels een maandmodel, dit kan al voor een bedrag vanaf 250 Euro per maand. Voor een vast bedrag per maand komen de kwetsbare onderdelen van uw netwerk zoals servers en werkstations allemaal aan bod. Gedurende het jaar worden alle benoemde onderdelen getest. Een rapport bevat onder andere:

-Management samenvatting met aanbevelingen ten aanzien van kwetsbaarheden en Interpretatie van de bevindingen. -Gebruikte methode voor o Informatieverzameling o Netwerk scanning o Opruimen.

Voordelen

•    U besteed het management van kwetsbaardheden in uw organisatie uit •    U heeft meer zekerheid over de veiligheid van uw netwerk •    Duidelijke rapportages over eventuele kwetsbaarheden in uw netwerk •    Continue aan het verbeteren. •    Minder downtime en minder kans op ellende en verlies van data of datalekken.

Wilt u meer weten dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u om meer informatie te verstrekken.
Related Posts