Informatiebeveiliging

Wat kan KMC Solutions voor u doen?

Risico InventarisatieSecurity Scan
Technische ToolingInformation Security & Compliancy
Identificeer uw beveiligings risico’s. Maak met ons geheel vrijblijvend een afspraak om dit te bespreken.Een management scan bepaald de betrokkenheid bij informatiebeveiliging en privacy. De technische scan bepaald de status van de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk.Als tooling kan worden ingezet:
– malware scan
– penetratie test
– vulnerability test
– firewall’s, virusscanners etc.
– logging van dataverkeer
– updaten van omgeving
Van informatiebeleid
tot certificering (ISO
27001 en NEN 7510)
3 mogelijkheden:
– light
– medium
– maximum
Awareness
Bewustwording van de risico’s van informatieveiling voor management en personeel.

Het belang van informatiebeveiliging wordt steeds groter. Door een steeds verdere digitalisering van alle processen in het dagelijkse leven en de toename van digitale dreigingen, is het van groot belang dat wij bewuster om gaan met de beveiliging van onze informatie.

Informatiebeveiligings oplossingen

KMC Solutions ondersteunt organisaties en haar personeel in het bewustwordingsproces van deze informatiebeveiliging. Naast dit proces biedt KMC de oplossingen en services om informatie te beveiligen. KMC Solutions gebruikt hiervoor het concept Identificeer, Analyseer, Maak een actieplan en voer dit uit, monitor en controleer uw informatiebeveiliging.

ISO 27001 & ISMS

KMC Solutions beschikt over een ISO 27001 certficering en is daarmee uw specialist op het gebied van informatiebeveiliging. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico’s voor de organisatie.

De norm specificeert eisen voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen die zijn aangepast aan de behoeften van afzonderlijke organisaties of delen daarvan. Het ISMS is ontworpen om de keuze van adequate en proportionele beveiligingsmaatregelen die de informatie beschermen en vertrouwen bieden aan belanghebbenden te waarborgen.

Bent u al AVG/GDPR compliant?

Op 25 mei 2018is de Algemene Verordening Gegevens (AVG) bescherming oftewel de General Data Protection Regulation (GDPR) in gegaan. Vanaf dat moment dient u op een andere manier om te gaan met persoonsgegevens. Om u te ondersteunen op dit vlak bieden we u graag een whitepaper aan die u helpt met het voorbereiden op deze nieuwe wet. Via onderstaande button kunt u de whitepaper downloaden

Meer informatie over KMC

Informatiebeveiliging is altijd een maatwerkoplossing waarbij ervaring leert dat een lokale partner die altijd dichtbij is om u te ondersteunen geprefereerd wordt. KMC is deze lokale maatwerk specialist voor u. Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek of een mogelijke kostenberekening.

Download Whitepaper Informatiebeveiliging

    Soort aanvraag*
    ZakelijkPrivé

    Graag ontvang ik de whitepaper

    We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?
    Ja, ik wil graag digitale communicatie van KMC Solutions ontvangen.