Managed Private Cloud

KMC Solutions is zeer ervaren in het beheren en managen van uw kritische bedrijfsapplicaties. Met de Managed Private Cloud van KMC maakt u gebruik van alles wat de cloud te bieden heeft maar behoudt u grip op de belangrijkste applicaties van uw organisatie dankzij uw eigen private cloud. Zo bent u schaalbaar voor de toekomst en worden de door KMC beheerde Virtual Private Servers (VPS) volledig op maat geoptimaliseerd naar uw behoeften. Met KMC solutions bent u daarbij verzekerd van de optimalisatie door gecertificeerde en ervaren IT specialisten.

Geen investering vooraf

Wilt u profiteren van de mogelijkheden van de cloud en een eigen virtueel platform opzetten zonder investering vooraf, dan kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden. Wilt u direct van start, het technisch beheer integraal uitbesteden en profiteren van een gegarandeerde uptime voor de volledige dienst, dan is Managed Private Cloud van KMC de beste keuze.

Managed Private Cloud vanuit Hypermodern Datacenter

Uw ict-omgeving is voor uw organisatie van vitaal belang. Dus geeft u die niet zomaar uit handen. KMC Solutions zit al vele jaren in het vak. Wij hebben onder meer een aantal grote bedrijven en overheids-organisaties als klant, die allen hoge eisen stellen aan veiligheid, productiviteit en flexibiliteit.

R-iX, dichtbij huis en super krachtig

Ons datacenter is bovendien ondergebracht in het hypermoderne internetknooppunt Rotterdam Internet eXchange (R-iX). Dit is in hetzelfde pand gevestigd als ons kantoor. We zitten er dus letterlijk bovenop.

Wij hebben in dit datacenter de beschikking over 24/7 toegang tot een Private Box. Het datacenter van R-iX is state-of-the art. Het heeft een Tier 3-omgeving met dubbele fiberverbindingen (Eurofiber en KPN), switches, routers en firewalls, 99,982% up-time garantie, energiezuinige koeling via hot corridors en het zogenaamde Kyoto-cooling en is beveiligd volgens ISO 27001.

Wat wij voor u doen

Bij gerenommeerde organisaties als NEN (Normenkaders) en CBG (Centraal Bureau voor Genealogie) maken reeds gebruik van de Managed Private Cloud Oplossingen van KMC. Bekijk hier wat we voor hen doen.

Een Managed Private Cloud is altijd een maatwerkoplossing, waarbij ervaring leert dat een lokale partner die altijd dichtbij is om u te ondersteunen geprefereerd wordt. KMC is deze lokale maatwerk specialist voor u. Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek of een mogelijke kostenberekening.

Referentie

Direct Contact

    We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?
    Ja, ik wil graag digitale communicatie van KMC Solutions ontvangen.

    Powered by