Online Werkplekken

KMC Solutions is specialist in het online brengen van al uw bedrijfsapplicaties. De werkplekken van uw medewerkers veranderen in online werkplekken die altijd en overal, veilig en snel beschikbaar zijn. Manage uw informatie- en bedrijfsapplicaties per afdeling, persoon en device en verbeter uw flexibiliteit en overzicht.

High-end maatwerk en helpdesk voor uw kantoor oplossing

KMC onderscheid zich door haar hoogwaardige kennisniveau op helpdesk niveau en haar maatwerk in het toevoegen van branche specifieke applicaties binnen de online omgeving/online werkplekken van organisaties. U kunt hierbij denken aan CRM- of ERP-achtige applicaties maar ook brengt het offline applicaties naar uw bedrijfscloud.

Als voorbeeld voor een branche specifieke applicatie heeft KMC Solutions binnen de bouwsector succesvol BIM software naar de cloud gebracht. BIM is een werkmethodiek waarbij binnen een 3D Bouw Informatie Model (BIM) integraal wordt samengewerkt door diverse disciplines in de bouwsector.

Bekijk hier een hoe KMC de firma Groosman ondersteunde in BIM overal beschikbaar te maken voor haar medewerkers.

Online Werkplekken

Met Online Werkplekken gaat KMC nog verder voor u. Online werkplekken biedt u niet enkel online werkplekken, maar een compleet virtueel kantoor. Een virtueel kantoor:

 • waarin u overal en altijd de beschikking heeft over uw vertrouwde werkomgeving en uw data;
 • waarin uw privacy is gewaarborgd met uw eigen afgeschermde schijfruimte;
 • waarin u schijfruimte kunt delen met collega’s en gezamenlijk aan documenten kunt werken;
 • waarin uw e-mail is geïntegreerd en agenda’s kunnen worden gedeeld;
 • waarin desgewenst uw bedrijfsspecifieke applicaties kunnen worden opgenomen;
 • waarin u geen omkijken meer heeft naar back-ups, virus- en mailscanning, spamfilters en firewalls;
 • waarvoor u geen serverruimte, noodstroom, koeling en extra verzekering nodig heeft;
  waarmee u geld bespaart;
 • en dat eenvoudig en flexibel meebeweegt met uw organisatie en de technologische ontwikkelingen.

Wij hebben een handig rekenprogramma waarmee u eenvoudig de kosten van uw huidige automatisering kunt bepalen. Vergelijk dat met de werkplekprijs van Online Werkplekken en u ziet hoeveel geld u kunt besparen. Vaak is dat meer dan 30%. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag om de alternatieven naast elkaar te zetten.

Een volledig virtueel kantoor is altijd een maatwerkoplossing waarbij ervaring leert dat een lokale partner die altijd dichtbij is om u te ondersteunen geprefereerd wordt. KMC is deze lokale maatwerk specialist voor u. Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek of een mogelijke kostenberekening.

Referenties

 

Download Whitepaper

  Soort aanvraag*
  ZakelijkPrivé

  Graag ontvang ik de whitepaper

  We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?
  Ja, ik wil graag digitale communicatie van KMC Solutions ontvangen.

  Powered by